QUI SOM?

publicado en: Uncategorized | 0

Informació

L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) és una associació sense ànim de lucre i la pot formar totes les famílies que tenen fills i filles matriculats a l’Escola Pompeu Fabra. El principal objectiu és estar involucrats en el projecte educatiu de l’Escola. Contribuïr tant en aquells aspectes que l’Administració Pública no cobreix, com en el servei de menjador, en les demandes i propostes de les famílies, per exemple el servei d’acollida al matí, les extraescolars, etc… L’AMPA té un contacte continuat i directe amb l’escola per donar un cop de mà en el que calgui! A més a més, l’AMPA forma part del Consell Escolar.

El màxim òrgan de l’AMPA és l’assemblea general de mares i pares, que es tracta d’una reunió general de socis convocada una vegada ja ha començat el curs. A la reunió s’informa de l’estat de comptes, de les diferents activitats a realitzar durant el curs, s’aprova el nou pressupost, i és constitueix la nova junta. Al ser la reunió en la que assisteixen totes les mares i pares, és un moment també per poder parlar de les diferents inquietuts que ens preocupen.

Dins de l’AMPA hi ha comissions que porten temes específics com ara les festes, extraescolars… Les comissions estan formades per pares i mares que es dediquen a preparar i ajudar en temes específics de cada comissió.

L’AMPA també disposa d’una borsa de voluntaris que inclou aquelles mares o pares que s’ofereixen, o són requerits, per col·laborar esporàdicament en alguna activitat que precisa un esforç o coneixement complementari.

Col·laborar amb l’AMPA és tenir l’oportunitat de participar en la vida de l’escola, col·laborar està a l’abast de tothom ja que la implicació la fixa cadascú. Si teniu matriculats els vostres fills/es a l’Escola Pompeu Fabra, ens agradaria comptar amb vosaltres.

 

Quota

Per a ser soci de l’AMPA, només cal tenir matriculats a l’Escola els vostres fills/es i pagar una quota anual de 20€ per família. Ser soci de l’AMPA dóna dret a utilitzar tots serveis que s’ofereixen des de l’AMPA.

UNEIX-TE, FES-TE SOCI!


Junta

Actualment aquestes són les mares i pares que formen part de la junta:

Presidenta: Marina

Tresoreria: O’hara

Secretària: Eva

Comissió extraescolares:
Ferní 2°
Gemma 2°
Mercè 4°

Comissió de fiestas:
Paqui P5
Laura 5°
Sara 3°, P5, 4°A
Sonia P4
Marce P4, 4°
Ana P5
Arianna P5
Mireia 4B
Núria P5 4B
Vane 3° y 6°

Pàgina web: Carles