CIRCULAR 2

publicado en: Uncategorized | 0

Benvolgudes famílies, mestres i equip directiu, L’AMPA us convida a tots el pròxim divendres 28 de setembre a la festa que estem preparant per donar la benvinguda al nou curs i a les noves famílies de l’escola. La celebració es farà al pati d’educació infantil a les 16:45 i comptarà amb un grup d’animació i un berenar que prepararan les famílies (pastissos, entrepans, galetes, salats, beguda, etc….). Els nens faran la sortida en el seu horari habitual i quan sigui l’hora obrirem la porta petita del costat del menjador. Aquesta festa serà oberta a totes les famílies de l’escola. Us hi esperem a tots!! AMPA CURSO 2017-2018 CIRCULAR INFORMATIVA

 

 

Queridas familias, profesores y equipo directivo, El AMPA os invita a todos el próximo viernes 28 de septiembre a la fiesta que estamos preparando para dar la bienvenida al nuevo curso y a las nuevas familias de la escuela. La celebración se realizará en el patio de infantil a las 16:45 y contará con un grupo de animación y una merienda que prepararán las familias (pasteles, bocadillos, galletas, salados, bebida, etc…). Los niños saldrán en el horario habitual y cuando sea la hora abriremos la puerta pequeña situada al lado del comedor. Esta fiesta será abierta a todas las familias de la escuela. Os esperamos a todos!! AMPA

 

DESCARREGAR CIRCULAR FESTA BENVINGUDA