Vols venir a guarnir l’escola? T’esperem

publicado en: Uncategorized | 0

Benvolgudes famílies,

 

Seguint amb la línia de construir una escola amb més participació de les famílies, l’equip docent ens ha demanat col·laboració per guarnir el centre, seguint la temàtica de les estacions de l’any. La comissió de festes ha elaborat una proposta decorativa i els alumnes de l’escola realitzaran, a l’hora de plàstica, el material necessari per portar a terme el projecte. Una vegada estigui tot el material enllestit, totes les famílies que vulguin participar, guarnirem l’escola. Per poder coordinar-nos amb el centre, es penjaran al web de l’AMPA els diferents horaris, per tal que les famílies que vulguin es puguin organitzar per donar un cop de mà. També farem ús dels diferents grups de classe per difondre els horaris.

 

Seguint aquesta línia, demanem l’aportació de pinyes, fulles de tardor, castanyes, etc... Es col·locarà una caixa de cartró a cada entrada per poder-ho dipositar.

 

L’AMPA està molt il·lusionada amb aquesta proposta, i esperem la màxima participació de les famílies per deixar una escola ben maca!! Animeu-vos!!

 

Horari d'aquesta setmana:

- Dimecres a les 9h
- Dijous i divendres a les 9h i a les 15h.


Queridas familias, Siguiendo la línea de construir una escuela con más participación de las familias, el equipo docente nos ha pedido colaboración para adornar el centro, siguiendo la temática de las estaciones del año. La comisión de fiestas ha elaborado una propuesta decorativa i los alumnos de la escuela realizaran, durante la asignatura de plástica, el material necesario para llevar a cabo el proyecto. Una vez esté todo el material preparado, todas las familias que quieran participar, adornaremos la escuela. Para poder coordinarnos con el centro, se colgaran en la web del AMPA los diferentes horarios, para que las familias que quieran se puedan organizar y echar una mano. También haremos uso de los diferentes grupos de clase para difundir los horarios.

 

Siguiendo en esta línea, solicitamos la aportación de piñas, hojas de otoño, castañas, etc... Se colocará una caja de cartón en cada entrada para poderlo depositar.

 

L’AMPA está muy ilusionada con esta propuesta, y esperamos la máxima participación de las familias para dejar una escuela bien bonita!!

 

Horario de esta semana:

- Miércoles a las 9h
- Jueves y viernes a las 9h y a las 15h

 

DESCARREGAR CIRCULAR FESTA BENVINGUDA