tómbola

publicado en: Uncategorized | 0

Benvolgudes famílies,

La comissió de festes ha organitzat una “tómbola” pel pròxim divendres 16 de novembre, a les 16:45, gràcies a la donació de joguines per part de l’escola, i es celebrarà al pati de sorra de l’escola. Les joguines són completament noves, no són de segona mà. Són donacions de comercials de joguines. NOMÉS PODRAN PARTICIPAR ALUMNES DE L’ESCOLA (TANT SIGUIN MEMBRES DE L’AMPA, COM NO). NO VOLEM QUE CAP ALUMNE DE L’ESCOLA NO TINGUI L’OPORTUNITAT D’OPTAR PER UN PREMI.
Els alumnes podran participar abonant 0,50 ctms i tindran dret a triar un sobre; aquest pot tenir premi o no. Farem una primera ronda, per tal que puguin participar tots els alumnes assistents, i en cas de quedar sobres per escollir, es podrà fer una segona ronda, abonant de nou els 0,50 ctms.

Us desitgem molta sort a tots!!


Queridas familias,

 

La comisión de fiestas ha organizado una “tómbola” para el próximo viernes 16 de noviembre, a las 16:45, gracias a la donación de juguetes por parte de la escuela, y se celebrará en el patio de arena del cole. Los juguetes son completamente nuevos, no son de segunda mano. Son donaciones de Comerciales de juguetes. SOLO PODRÁN PARTICIPAR LOS ALUMNOS DE LA ESCUELA (SEAN MIEMBROS DEL AMPA O NO). NO QUEREMOS QUE NINGÚN ALUMNO DE LA ESCUELA NO TENGA LA OPORTUNIDAD DE OPTAR A UN PREMIO.
Los alumnos podrán participar abonando 0,50 cts. y tendrán derecho a escoger un sobre; este puede tener premio o no. Haremos una primera ronda, para que puedan participar todos los alumnos asistentes, y en caso de quedar sobres para escoger, se podrá hacer una segunda ronda, abonando de nuevo 0,50 cts.

Os deseamos mucha suerte a todos!!

Comisión de fiestas AMPA